Vacature Video

  • Bespaar tijd door mis-matchen met sollicitanten te vermijden
  • Val op in een zee van saaie vacatures
  • Vind sneller nieuw talent
  • Introduceert de bedrijfscultuur aan sollicitanten 

2-3 minuten video 

Geschikt voor website en sociale media

Interviews

Interviews met medewerkers die dezelfde of gelijkaardige functies hebben

Call To Action

De sollicitant is geïnteresseerd, wat moet hij nu doen? We verwerken dit in de video.

Opnames bij jullie

We versterken het interview van de medewerkers met bijhorende beelden

Tekst in beeld, logo's, keywords, ...

We verwerken de nodige tekstelementen in de video

Vooraf vastgelegde prijs

Geen verrassingen achteraf, de prijs ligt op voorhand vast.


Prijs: tussen de € 1000 & € 1500


De prijs hierboven is een richtlijn. Afhankelijk van de gewenste opnames kan dit verschillen.

Vacature video

Je bent op zoek naar een nieuwe medewerker voor in je bedrijf. Via een vacature video gaan we enkele typische problematieken van het rekruteren proberen te voorkomen of verminderen.

Als je online vacatures zoekt vind je de ene na de andere saaie jobomschrijving. Vele vacatures klinken bijna hetzelfde en als sollicitant is het moeilijk vergelijken. Daarnaast kunnen twee identieke jobs in twee verschillende bedrijven in realiteit zeer anders uitvallen door de bedrijfscultuur. 

In een video toon je wat de job inhoudt. Ook de bedrijfscultuur wordt zichtbaar: is het eerder formeel en hiërarchisch, of juist los, open en creatief? In een video pik je snel op hoe de andere medewerkers zich professioneel gedragen, zich kleden, wat en hoe ze het zeggen. Door al deze informatie kan een sollicitant veel beter inschatten als hij een match is met jouw bedrijf. Zo vermijd je als bedrijf sollicitatie gesprekken waarbij de kandidaat duidelijk geen match blijkt. Kortom, met een mooi woord is dit

'employer branding'.


Met een video val je ook veel meer op tussen alle andere grijze vacatures. Een video trekt de aandacht en steekt er bovenuit.

De video kan je op je website plaatsen, op je sociale media, op vacature platformen en kan je door interimbureau's actief laten doorsturen naar kandidaten.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Maak contact

Klik op de oranje knoppen om een gratis offerte aan te vragen. We bellen je binnen de 48 om jouw video te bespreken en te luisteren als we je kunnen helpen. Zoja, dan plannen we een een afspraak in.

Stap 2: Afspraak #1

We laten de eerste afspraak doorgaan bij jullie, zo krijgen we onmiddellijk een beeld van de filmmogelijkheden. Tijdens deze afspraak leggen we vast wat er allemaal in de video moet komen.

Stap 3: Video-Opnames

De Video-opnames gaan door zoals gepland.

Stap 4: Videobewerking

De videobeelden worden aan elkaar gemonteerd zoals gepland, met bijpassende, royaltyfree muziek. Een eerste versie wordt afgeleverd voor opmerkingen.

Stap 5: Aflevering Vacature video

De video wordt afgewerkt met de eventuele aanpassingen en wordt als download digitaal afgeleverd bij jullie.

Klaar om te starten?

Case: Marlex

Marlex is een advocatenkantoor dat op zoek was naar nieuwe medewerkers. Om hier meer aandacht en visibiliteit voor te creëren werd een bedrijfsfilm gemaakt waar de nadruk ligt op de interne cultuur. Naast één algemene video werden ook drie interviews met medewerkers voorzien.

Bonus: Social Media Video

Een Vacature Video wordt in het klassieke breedbeeld formaat van 16:9 gemaakt. Dat is het formaat van het computerscherm waar je nu waarschijnlijk naar kijkt. Maar wat met het mobiel surfen op de sociale media? Speciaal hiervoor maken we een video van 15 seconden op het mobiel formaat 4:5. Deze video kan je inschakelen om meer aandacht te krijgen en te adverteren op de sociale media. Kijkers kunnen hier op klikken en komen dan terecht bij de volledige video.

Vraag nu een gratis offerte aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down