Promo video

  • Meer aandacht voor jouw product of dienst
  • Letterlijk meer zichtbaarheid voor jouw product of dienst
  • Een video overtuigt de klant van de waarde aangezien er net moeite gedaan werd om er een video van te maken
  • Creëert sneller en beter begrip voor wat je product of dienst is 

1:30 - 3 minuten video 

Geschikt voor website en sociale media

Interviews

Indien gewenst interviews met zaakvoerder, klanten, ...

Call To Action 

Wat wil je dat de kijker doet? We linken of geven info tijdens of na de video.

Internationale opnames 

Internationaal actief? Geen probleem, we filmen overal en ondertiteling kan in elke taal.

Tekst in beeld, logo's, keywords, ...

We verwerken de nodige tekstelementen in de video

Vooraf vastgelegde prijs

Geen verrassingen achteraf, de prijs ligt op voorhand vast.

Promo Video

Een promo video is een ruim begrip voor heel wat variaties van promotionele video's. Dit kan gaan om één specifiek product of dienst die je aanbiedt, maar kan ook als een overzicht voor meerdere producten of diensten dienen. De essentie van deze video is dat hij toont wat je te bieden hebt, en liefst zo leuk en aantrekkelijk mogelijk. 

In de verkooptrechter positioneert deze video zich bovenaan. Het is de ideale video om jouw product of dienst te introduceren bij zij die niet van het bestaan er van wisten. Dit kan bijvoorbeeld op je website, TV-schermen van lokale handelaars, maar ook op de sociale media, zeker wanneer dit wordt gestimuleerd met advertentiebudget.

Na deze introductie kunnen potentiële klanten verder ontwikkeld worden doorheen de verkooptrechter door andere content zoals instructievideo's voor het gebruik van je product en klantengetuigenissen om extra vertrouwen te creëren zodat men tot de aankoop overgaat.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Maak contact

Klik op de oranje knoppen om een gratis offerte aan te vragen. We bellen je binnen de 48 om jouw video te bespreken en te luisteren als we je kunnen helpen. Zoja, dan plannen we een een afspraak in.

Stap 2: Afspraak #1

We laten de eerste afspraak doorgaan bij jullie, zo krijgen we onmiddellijk een beeld van de filmmogelijkheden. Tijdens deze afspraak leggen we vast wat er allemaal in de video moet komen.

Stap 3: Scenario / Storyboard opmaken

We schetsen op paper hoe de video er uit zal uitzien. Na goedkeuring plannen we de opnames.

Stap 4: Video-opnames

De Video-opnames van de promovideo gaan door zoals gepland.

Stap 5: Videobewerking

De videobeelden worden aan elkaar gemonteerd zoals gepland, met bijpassende, royaltyfree muziek. Een eerste versie wordt afgeleverd voor opmerkingen.

Stap 6: Aflevering Promovideo

De video wordt afgewerkt met de eventuele aanpassingen en wordt als download digitaal afgeleverd bij jullie.

Klaar om te starten?

Case: Scholengroep Sint-Lodewijk

Directeur Koen Seynaeve:


"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van Videomotion betreffende ons filmpje. De opgave was niet gemakkelijk: in kort bestek vijf scholen en zes inplantingen voorstellen. Videomotion is daarin perfect geslaagd dank zij een nauwkeurige voorbereiding met elk van de betrokken directeurs. Het resultaat is een flitsend beeld waarvoor we vaak geprezen worden door degenen die het op TV gezien hebben."

Case: EMC

Deze promotionele video werd gemaakt voor EMC,  'European Master Certification', een Belgisch bedrijf dat een opleiding floraal ontwerp van het hoogste niveau aanbiedt. De opnames gingen door in en rond Brugge en ook in Parijs. De Chinese interviews werden afgenomen samen met een vertaler.

Nog enkele realisaties

Bonus: Social Media Video

Een promo video wordt in het klassieke breedbeeld formaat van 16:9 gemaakt. Dat is het formaat van het computerscherm waar je nu waarschijnlijk naar kijkt. Maar wat met het mobiel surfen op de sociale media? Speciaal hiervoor maken we een video van 15 seconden op het mobiel formaat 4:5. Deze video kan je inschakelen om meer aandacht te krijgen en te adverteren op de sociale media. Kijkers kunnen hier op klikken en komen dan terecht bij de volledige video.

Vraag nu een gratis offerte aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down