Klantengetuigenis Video

  • Creëer sterk vertrouwen bij potentiële klanten
  • Directe invloed op aankoopbeslissing
  • Kijkers zoeken actief naar deze video's
  • Versterkt band met getuigende klant 

2-3 minuten video 

Geschikt voor website en sociale media

Interview met klant als rode draad

De klant wordt geïnterviewd voor de camera

Call To Action 

Wat wil je dat de kijker doet? We linken of geven info tijdens of na de video.

Opnames bij de klant

We versterken het interview van de klant met bijhorende beelden

Tekst in beeld, logo's, keywords, ...

We verwerken de nodige tekstelementen in de video

Vooraf vastgelegde prijs

Geen verrassingen achteraf, de prijs ligt op voorhand vast.


Prijs: 

€ 1200 - € 1500

De prijs hierboven is een richtlijn. Afhankelijk van de gewenste opnames kan dit verschillen.

Klantengetuigenis Video

Een klantengetuigenis of 'testimonial' is één van de krachtigste video's om verkoop te stimuleren. Denk eens aan de grote commerciële platformen zoals Amazon, bol.com, maar ook aan platformen als Tripadvisor, Booking.com en Airbnb. Recensies zijn één van de belangrijkste elementen die een verkoop maken of doen falen. 

Als mensen zijn wij sociale dieren en al van de oertijd geprogrammeerd om te luisteren naar adviezen en ervaringen van anderen. Dit is exact hetzelfde wat jouw bedrijf, producten en diensten betreft.

Enkele zinnetjes met een fotootje dat iemand tevreden is van jouw geleverde diensten volstaat echter niet meer, dit is een minimum dat we overal verwachtende zijn.


Wanneer een klant voor de camera getuigt hoe jij, jouw product of jouw dienst hem geholpen heeft, dat is pas bewijskracht. De potentiële klant zal gerustgesteld worden dat hij niet de eerste is om zaken te doen met jou en dat jouw bedrijf de nodige capaciteiten en expertise heeft.


Uit wat bestaat een overtuigende klantengetuigenis? Je zou direct na de verkoop een getuigenis afnemen, maar dan kan de klant enkel getuigen over het aankoopproces zelf. Veel krachtiger is de 'klantreis' (Customer Journey) te tonen.


Er zijn 3 fases:

Fase 1: De klant heeft een probleem

Fase 2: De klant gaat op pad om zijn probleem op te lossen, dit samen met jouw bedrijf

Fase 3: Waar de klant vandaag staat, dankzij de oplossing die jouw bedrijf kon bieden.


De klant getuigt dus over de resultaten van jouw diensten of producten. De bedoeling is dat een kijker denkt: "Zij zijn juist zoals wij. Zij hadden exact hetzelfde probleem en kijk hoe ze het kunnen oplossen hebben!"  De kijker moet als het ware bevestigend mee knikken tijdens de video, zich herkennen in het probleem en snakken naar de oplossing.


Bekijk ook: Klantengetuigenis jaarabonnement

Veelgestelde Vragen

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Maak contact

Klik op de oranje knoppen om een gratis offerte aan te vragen. We bellen je binnen de 48 om jouw video te bespreken en te luisteren als we je kunnen helpen. Zoja gaan we na bevestiging van de offerte over naar de planning.

Stap 2: Opname planning

Via telefoon, e-mail of videochat leggen we samen met jullie en jullie klant de opnames vast. Indien nodig komen we eerst op locatiebezoek bij de klant.

Stap 3: Video-opnames

De Video-opnames van de video gaan door zoals gepland.

Stap 4: Videobewerking

De videobeelden worden aan elkaar gemonteerd zoals gepland, met bijpassende, royaltyfree muziek. Een eerste versie wordt afgeleverd voor opmerkingen. 

Stap 5: Aflevering video

De video wordt afgewerkt met de eventuele aanpassingen en wordt als download digitaal afgeleverd bij jullie.

Klaar om te starten?

Case: KIA Garage Dereeper

Deze Testimonial video werd gemaakt voor KIA Garage Dereeper uit Brugge. Het bedrijf ging het klantengetuigenis jaarabonnement aan waardoor er maar liefst 12 video testimonials gemaakt werden, telkens voor een verschillend type wagen. De klanten brachten allemaal een persoonlijke toets naar voren waarom ze precies voor een bepaald model gekozen hadden.

Nog enkele realisaties

Voor wie zijn klantengetuigenis video's geschikt?

Is een klantengetuigenis een goede investering voor jouw zaak? 

Bonus: Social Media Video

Een testimonial video wordt in het klassieke breedbeeld formaat van 16:9 gemaakt. Dat is het formaat van het computerscherm waar je nu waarschijnlijk naar kijkt. Maar wat met het mobiel surfen op de sociale media? Speciaal hiervoor maken we een video van 15 seconden op het mobiel formaat 4:5. Deze video kan je inschakelen om meer aandacht te krijgen en te adverteren op de sociale media. Kijkers kunnen hier op klikken en komen dan terecht bij de volledige video.

Vraag nu een gratis offerte aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down