Klantengetuigenis video jaarabonnement

  • Creëer sterk vertrouwen bij potentiële klanten
  • Directe invloed op aankoopbeslissing
  • Kijkers zoeken actief naar deze 'social proof' video's
  • Versterkt band met getuigende klant 

12 x 2-3 minuten video 

Geschikt voor website en sociale media

Interview met klant als rode draad

De klant wordt geïnterviewd voor de camera

Call To Action 

Wat wil je dat de kijker doet? We linken of geven info tijdens of na de video.

Opnames bij de klant

Telkens een unieke opname. We versterken het interview van de klant met bijhorende beelden

Tekst in beeld, logo's, keywords, ...

We verwerken de nodige tekstelementen in de video

Vooraf vastgelegde prijs

Geen verrassingen achteraf, de prijs ligt op voorhand vast.


Prijs: 

Maandelijkse Domiciliëring

12x € 1190

Voorafbetaald:

1x € 13 139

(= 1141 euro korting)


 Bonus:

Als een ander bedrijf dit abonnement aangaat op doorverwijzing van jou, krijg je 1 video terugbetaald!


De prijs hierboven is een richtlijn. Indien er speciale opnames gewenst zijn (vb: drone) kan er een opname surplus van toepassing zijn.)

Klantengetuigenis Video

Wat is er 12 keer beter dan 1 klantengetuigenis? 12 klantengetuigenissen. Als je elke maand een nieuwe klantengetuigenis de wereld kan insturen, dan blijf je Top of Mind bij je doelpubliek, en dit op een zeer krachtige en overtuigende manier.

Een klantengetuigenis of 'testimonial' is één van de krachtigste video's om verkoop te stimuleren. Denk eens aan de grote commerciële platformen zoals Amazon, bol.com, maar ook aan platformen als Tripadvisor, Booking.com en Airbnb. Recensies zijn één van de belangrijkste elementen die een verkoop maken of doen falen. 

Als mensen zijn wij sociale dieren en al van de oertijd geprogrammeerd om te luisteren naar adviezen en ervaringen van anderen. Dit is exact hetzelfde wat jouw bedrijf, producten en diensten betreft.

Enkele zinnetjes met een fotootje dat iemand tevreden is van jouw geleverde diensten volstaat echter niet meer, dit is een minimum dat we overal verwachtende zijn.


Wanneer een klant voor de camera getuigt hoe jij, jouw product of jouw dienst hem geholpen heeft, dat is pas bewijskracht. De potentiële klant zal gerustgesteld worden dat hij niet de eerste is om zaken te doen met jou en dat jouw bedrijf de nodige capaciteiten en expertise heeft.


Uit wat bestaat een overtuigende klantengetuigenis? Je zou direct na de verkoop een getuigenis afnemen, maar dan kan de klant enkel getuigen over het aankoopproces zelf. Veel krachtiger is de 'klantreis' (Customer Journey) te tonen.


Er zijn 3 fases:

Fase 1: De klant heeft een probleem

Fase 2: De klant gaat op pad om zijn probleem op te lossen, dit samen met jouw bedrijf

Fase 3: Waar de klant vandaag staat, dankzij de oplossing die jouw bedrijf kon bieden.


De klant getuigt dus over de resultaten van jouw diensten of producten. De bedoeling is dat een kijker denkt: "Zij zijn juist zoals wij. Zij hadden exact hetzelfde probleem en kijk hoe ze het kunnen oplossen hebben!"  De kijker moet als het ware bevestigend mee knikken tijdens de video, zich herkennen in het probleem en snakken naar de oplossing.


Abonnementsformule 

Via maandelijkse domiciliëring betaal je € 1190 per video. (excl btw). Als je echter kiest voor een volledige voorafbetaling krijg je je maar liefst 1 video gratis! Hierbij betaal je dan 1x € 13 139 (excl btw).


Speciale opnames zoals: buitenlandse opnames, niet-Nederlandstalig, dronebeelden, ... zitten niet standaard in het abonnement. Deze zijn mogelijk mits een surplus die vooraf overeengekomen wordt. 

Veelgestelde vragen over het Klantengetuigenis Video jaarabonnement

Je hebt waarschijnlijk wel nog enkele vragen over dit jaarabonnement. In deze video geven we alvast een antwoord op de meest voorkomende vragen. Heb je nog steeds vragen? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Maak contact

Klik op de oranje knoppen om een gratis offerte aan te vragen. We bellen je binnen de 48 om jouw video wensen te bespreken en te luisteren als we je kunnen helpen. Zoja gaan we na bevestiging van de offerte over naar de planning.

Stap 2: Afspraak 1#

We laten de eerste afspraak doorgaan bij jullie, zo krijgen we onmiddellijk een gevoel van jullie bedrijfscultuur. Tijdens deze afspraak leggen we vast wat er allemaal in de video moet komen. Het is aan jullie om klanten te zoeken die bereid zijn gefilmd te worden.

Stap 3: Video-opnames

De Video-opnames van de video's gaan door zoals gepland.

Stap 4: Videobewerking

De videobeelden worden aan elkaar gemonteerd zoals gepland, met bijpassende, royaltyfree muziek. Een eerste versie wordt afgeleverd voor opmerkingen. 

Stap 5: Aflevering video

De video wordt afgewerkt met de eventuele aanpassingen en wordt als download digitaal afgeleverd bij jullie.

Klaar om te starten?

Case: KIA Garage Dereeper

Deze Testimonial video werd gemaakt voor KIA Garage Dereeper uit Brugge. Het bedrijf ging het klantengetuigenis jaarabonnement aan waardoor er maar liefst 12 video testimonials gemaakt werden, telkens voor een verschillend type wagen. De klanten brachten allemaal een persoonlijke toets naar voren waarom ze precies voor een bepaald model gekozen hadden.

Voor wie is het Klantengetuigenis video jaarabonnement geschikt?

Dit video abonnement is geschikt voor zowel B2B als B2C bedrijven. 

Bonus: Thumbnail afbeelding

Een thumbnail is de kleine afbeelding waar je op klikt waarna een video start. Uitvoerig onderzoek op onder andere Youtube heeft de thumbnail als cruciaal element aangeduid om meer kijkers te hebben voor je video. Je mag nu nog de beste  video ooit hebben, als niemand er op klikt en hij nooit bekeken wordt sta je nergens. Binnen één kanaal is het aangeraden zeer gelijkaardige thumbnails te maken, zeker wanneer het dezelfde types video betreft. Dit geeft een rustig en aangenaam overzicht van de video's en schept een verwachting bij de kijker. Als bonus bieden we bij elke video een thumbnail aan.

Vraag nu een gratis offerte aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down