Content Marketing Video's

  • Laat je e-maillijst groeien in ruil voor een waardevolle video
  • Content om op YouTube gevonden te worden
  • Profileer je als expert in je vakgebied
  • Creëer waarde via kennis en verkoop de video's als cursus 

3 - 30 minuten video 

Op een inhoudelijk waardevolle video staat geen timing

Jouw uitleg als rode draad

Spreken tegen de camera, tegen de kijker.

Call To Action 

Wat wil je dat de kijker doet? We linken of geven info tijdens of na de video.

Opnames bij jou of in de studio

Heb je geen relevante omgeving? De opnames kunnen in onze studio doorgaan.

Tekst in beeld, logo's, keywords, ...

We verwerken de nodige tekstelementen in de video

Vooraf vastgelegde prijs

Geen verrassingen achteraf, de prijs ligt op voorhand vast.


Prijs: 

€ 1000 - 1500 voor 1 video


Meer opnames per dag / opstelling doet de prijs per video significant dalen!


De prijs hierboven is een richtlijn. Afhankelijk van het type product en de opname tijd kan dit verschillen.

Content Marketing Video's

Content Marketing is een zeer ruim begrip. Hier bij ons omvat dit begrip bijgevolg heel wat variaties van video's. 

De rode draad doorheen alle varianten is dat het om inhoudelijk waardevolle video's gaat. Met andere woorden: een kijker heeft achteraf iets bijgeleerd en kan met de informatie een probleem of vraagstuk oplossen. Het zijn dus geen video's met pure verkooppraat. Dit valt dan ook onder Inbound Marketing. In plaats van het klassieke Outbound Marketing waar een bedrijf reclame geforceerd in het gezicht van de een potentiële klant duwt, is het bij inbound marketing de bedoeling de interesse op te wekken en op voorhand waarde te creëren zodat potentiële klanten zelf afkomen.


Deze video's kunnen allerlei onderwerpen behandelen. Enkele voorbeelden:

- Een garagist kan een video verspreiden met een volledige uitleg hoe je een autoband wisselt of het oliepijl controleert.

- Een verfwinkel kan een video reeks verspreiden hoe je verschillende kamers in je huis verft.

- Een bank maakt een reeks video's over hoe je beurscijfers moet interpreteren.

- Een wijnhandel bespreekt wijnen en bijhorende gerechten.

- Een immo-kantoor bespreekt waarop je moet letten tijdens de aankoop van een woning.

- ...


De voorbeelden zijn eindeloos, en elk bedrijf - ook B2B -  kan ideeën vinden om waardevolle content te voorzien voor haar klanten.


Wat doe je met deze video's?

Dergelijke video's zijn uitstekend op om YouTube te plaatsen. Vele kijkers gaan via YouTube op zoek naar een oplossing voor een probleem. (YouTube is de 2de grootste zoekmachine ter wereld naast Google.) Op deze manier leren ze jou kennen en gaan ze verder gaan informeren naar wie je bent en wat je aanbiedt.


Deze video's kunnen ook vrijgegeven worden als download in ruil voor contactgegevens. Op deze wijze kan je je e-maillijst laten groeien.

Je kan ze ook als bonus aanbieden bij aankoop van een ander product, of je kan zelfs een volledige video cursus opnemen en verkopen.


Prijs 

De prijs per video zal een stuk lager liggen als er meerdere opnames kunnen vinden per cameraopstelling. Als de camera er dan toch staat is het interessanter om meerdere opnames te laten doorgaan dan telkens maar één.


Structuur & tekst

Moeite op je tekst te brengen? We voorzien een autocue / teleprompter systeem waardoor je de tekst perfect kan aflezen én in de camera kan kijken.

Indien de video de aandacht moet kunnen grijpen en vasthouden op YouTube geven we op voorhand alvast een structuur mee om te volgen.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Maak contact

Klik op de oranje knoppen om een gratis offerte aan te vragen. We bellen je binnen de 48 om jouw video te bespreken en te luisteren als we je kunnen helpen. Zoja, dan plannen we een een afspraak in.

Stap 2: Afspraak #1

We laten de eerste afspraak doorgaan bij jullie, zo krijgen we onmiddellijk een beeld van de filmmogelijkheden. Tijdens deze afspraak leggen we vast wat er allemaal in de video's moet komen.

Stap 3: Video-opnames

De Video-opnames van de video gaan door zoals gepland.

Stap 4:Videobewerking

De videobeelden worden aan elkaar gemonteerd zoals gepland, met bijpassende, royaltyfree muziek. Een eerste versie wordt afgeleverd voor opmerkingen. 

Stap 5: Aflevering Video's

De video wordt afgewerkt met de eventuele aanpassingen en wordt als download digitaal afgeleverd bij jullie.

Klaar om te starten?

Case: EMC

Deze marketing video's werden gemaakt voor EMC,  'European Master Certification', een Belgisch bedrijf dat een opleiding floraal ontwerp van het hoogste niveau aanbiedt. Er werden een aantal video's opgenomen die vrijgegeven worden in ruil voor contactgegevens, om zo in contact te blijven met potentiële klanten.

Bonus: Thumbnail afbeelding

Een thumbnail is de kleine afbeelding waar je op klikt waarna een video start. Uitvoerig onderzoek op onder andere Youtube heeft de thumbnail als cruciaal element aangeduid om meer kijkers te hebben voor je video. Je mag nu nog de beste  video ooit hebben, als niemand er op klikt en hij nooit bekeken wordt sta je nergens. Binnen één kanaal is het aangeraden zeer gelijkaardige thumbnails te maken, zeker wanneer het dezelfde types video betreft. Dit geeft een rustig en aangenaam overzicht van de video's en schept een verwachting bij de kijker. Als bonus bieden we bij elke video  een thumbnail aan. 

Vraag nu een gratis offerte aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down