Biografie video's

  • Bouw snel vertrouwen op bij je e-mailcontacten door te tonen wie er achter de e-mail zit
  • Elke e-mail wordt een marketing tool
  • Toont je bedrijfscultuur en laat leads matchen met je 
  • Inspireer klanten door je 'Waarom' verhaal te vertellen 

1:30 - 2 minuten video 

Geschikt om te linken in je e-mailhandtekening en op een 'ons team' webpagina

Interviews

Medewerkers praten tegen de camera.

Link in e-mail, video op platform

Video's versturen via e-mail is te zwaar, daarom is het enkel de link die in je e-mailhandtekening staat

Opnames bij jullie

We versterken het interview van de medewerkers met bijhorende beelden op hun werkplek

Tekst in beeld, logo's, keywords, ...

We verwerken de nodige tekstelementen in de video

Vooraf vastgelegde prijs

Geen verrassingen achteraf, de prijs ligt op voorhand vast.


Prijs: 

€ 1000 voor 1 video

€ 1500 voor 2 video's

€ 1750 voor 3 video's

€ 2000 voor 4 video's


De prijs hierboven is een richtlijn. Afhankelijk van het type product en de opname tijd kan dit verschillen. Maximaal 5 video's per dag. Vanaf een 2de dag herstart het aantal video's.

Biografie Video of E-mailhandtekening video

Je verstuurt op dagelijkse basis vele e-mails. Vaak ook met vreemden die jouw totaal niet kennen. Stel je voor dat er onderaan je e-mail staat: 'Video: Wie ben ik?'  Wanneer jouw e-mailcontact hierop klikt zullen ze een video te zien krijgen waarin jij te zien bent en uitlegt wat je precies doet in jouw job en waarom je bij het bedrijf werkt. 

Jouw e-mailconnectie krijgt zo onmiddellijk de kans om jou veel beter te leren en het vertrouwen zal de lucht in schieten. En vertrouwen is nu net datgene dat je nodig hebt om zaken te doen met elkaar.

Door de manier van communiceren, de kledij die je draagt, de beelden die de klant ziet, ... zal de kijker ook snel een gevoel krijgen van jouw bedrijfscultuur en aanvoelen als er een match is.


Financieel is het interessanter om meerdere biografie video's te laten maken in één keer. Er is een vaste kost om met cameraploeg ter plaatse te komen en al het opnamemateriaal op te zetten. Als er dan slechts één e-mailhandtekening video zou gefilmd worden is dit niet efficiënt. Als de camera-opstelling er dan toch staat is het dus interessanter meerdere medewerkers te filmen. Kies in eerste instantie voor medewerkers die het meest contact hebben met klanten.


Veelgestelde vragen over de  biografie video

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Maak contact

Klik op de oranje knoppen om een gratis offerte aan te vragen. We bellen je binnen de 48 om jouw video te bespreken en te luisteren als we je kunnen helpen. Zoja, dan plannen we een een afspraak in.

Stap 2: Afspraak #1

We laten de eerste afspraak doorgaan bij jullie, zo krijgen we onmiddellijk een beeld van de filmmogelijkheden. Tijdens deze afspraak leggen we vast wie en wat er allemaal in de video's moet komen.

Stap 3: Video-opnames

De video-opnames van de bedrijfsfilm gaan door zoals gepland.

Stap 4: Videobewerking

De videobeelden worden aan elkaar gemonteerd zoals gepland, met bijpassende, royaltyfree muziek. Een eerste versie wordt afgeleverd voor opmerkingen.

Stap 5: Aflevering biografie video's

De video wordt afgewerkt met de eventuele aanpassingen en wordt als download digitaal afgeleverd bij jullie.

Klaar om te starten?

Bonus: Thumbnail afbeelding

Een thumbnail is de kleine afbeelding waar je op klikt waarna een video start. Uitvoerig onderzoek op onder andere Youtube heeft de thumbnail als cruciaal element aangeduid om meer kijkers te hebben voor je video. Je mag nu nog de beste  video ooit hebben, als niemand er op klikt en hij nooit bekeken wordt sta je nergens. Voor de video in je e-mail geldt dat ook . Als bonus bieden we bij elke video een thumbnail aan. 

Vraag nu een gratis offerte aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down