1 minuut expert tips video jaarabonnement / Vlog

  • Bouw je expertstatus op en creëer vertrouwen
  • Blijf Top of Mind bij je doelpubliek
  • 2 dagen werk = 1 jaar op je gemak met online video content
  • 12x meer aandacht dan 1 grote videoproductie

12 x 1 minuut video 

Geschikt voor website, sociale media en e-mailmarketing

Jouw uitleg als rode draad

Jouw uitleg of die van medewerkers zijn de kern van de video

Call To Action 

Wat wil je dat de kijker doet? We linken of geven info tijdens of na de video.

Opnames bij de klant of in de studio

We versterken de uitleg met bijhorende beelden

Tekst in beeld, logo's, keywords, ...

We verwerken de nodige tekstelementen in de video

Vooraf vastgelegde prijs

Geen verrassingen achteraf, de prijs ligt op voorhand vast.


Prijs: 

Maandelijkse Domiciliëring

€ 333 per video

12 x € 333 (excl btw) 

Voorafbetaald:

€ 299 per video

1x € 3588 (excl btw)

(= 408 euro korting)


 De prijs hierboven is een richtlijn. Indien er speciale opnames gewenst zijn (vb: drone) kan er een opname surplus van toepassing zijn.)

1 minuut expert tips video jaarabonnement

Het 1 minuut expert tips video jaarabonnement is als het ware een Vlog (= Video blog) die wij maken voor jou. Als je elke maand opnieuw, consistent een video verspreid blijf je bovenaan de gedachten van je doelpubliek zitten. (='Top of mind').


Dit is echter niet zomaar een video met verkoopspraatjes. In deze video's geef je effectief een nuttige tip mee over je vakgebied. Vaak denken zaakvoerders dat hun kennis ten alle koste moet beschermd worden en delen ze geen tips uit angst dat een klant zelf het probleem zou oplossen en geen beroep doen op hen. Dit kan misschien wel eens gebeuren, maar als je de kijker met een simpele en praktische tip tevreden kan maken, dan denkt deze:

"Wauw, deze persoon kent zijn vak! Als hij deze informatie al gratis weggeeft, dan zal zijn betaald werk van een nog hoger niveau zijn!"


Wat heb je liever, één kleine opdracht voor een klant, of er een ware fan van maken die keer op keer terugkomt en jou aanbeveelt aan zijn kennissen? 

Simpel gezegd, door je kennis te delen overtuig je potentiële klanten dat je een expert ben in je vak en dat je te vertrouwen bent. 


Deze korte video's zijn geschikt om te verspreiden op je sociale media (Facebook, Linkedin, ...) te plaatsen op Youtube (en zo ontdekt te worden door potentiële klanten die hulp zoeken voor hun probleem), je website en rond te sturen naar je e-maillijst. Abonnementsformule 

Consistentie is belangrijk voor een Vlog. Je creëert zo een verwachting bij je volgers. Vele ondernemers beginnen vol enthousiasme maar raken dan in de problemen. Niks is meer stresserend dan nog snel een video te moeten maken als de publicatiedatum dichterbij komt. Al deze stress nemen wij van jou schouders. Door de abonnementsformule ben je voor een volledig jaar goed en hoef je je geen zorgen meer te maken.


We komen met een cameraopstelling bij jou langs of of filmen bij ons in de studio. In slechts één dag nemen we tot 6 video's op. Deze zijn op voorhand voorbereid en de tekst verschijnt op een 'autocue' of 'teleprompter' systeem zodat je niks van buiten hoeft te leren, maar toch mooi in de camera kan blijven kijken.

in 2 dagen nemen we 12 video's op. Indien je onderwerpen afhankelijk zijn van datum, kunnen de 2 opname dagen enkele maanden uiteen liggen.


Prijs

Via maandelijkse domiciliëring betaal je € 333 per video. (excl btw). Als je echter kiest voor een volledige voorafbetaling krijg je je maar liefst 1 video gratis! Hierbij betaal je dan 1x € 3588 (excl btw).


Speciale opnames zoals: buitenlandse opnames, niet-Nederlandstalig, dronebeelden, ... zitten niet standaard in het abonnement. Deze zijn mogelijk mits een surplus die vooraf overeengekomen wordt. 

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Maak contact

Klik op de oranje knoppen om een gratis offerte aan te vragen. We bellen je binnen de 48 om jouw video wensen te bespreken en te luisteren als we je kunnen helpen. Zoja gaan we na bevestiging van de offerte over naar de planning.

Stap 2: Afspraak 1#

We laten de eerste afspraak doorgaan bij jullie, zo krijgen we onmiddellijk een gevoel van jullie bedrijfscultuur en de opnamemogelijkheden. Tijdens deze afspraak leggen we vast wat er allemaal in de video's moet komen, en geven we een video structuur mee voor de inhoud.

Stap 3: Video-opnames

De Video-opnames van de video's gaan door zoals gepland.

Stap 4: Videobewerking

De videobeelden worden aan elkaar gemonteerd zoals gepland, met bijpassende, royaltyfree muziek. Een eerste versie wordt afgeleverd voor opmerkingen. 

Stap 5: Aflevering video

De video wordt afgewerkt met de eventuele aanpassingen en wordt als download digitaal afgeleverd bij jullie.

Klaar om te starten?

Bonus: Thumbnail afbeelding

Een thumbnail is de kleine afbeelding waar je op klikt waarna een video start. Uitvoerig onderzoek op onder andere Youtube heeft de thumbnail als cruciaal element aangeduid om meer kijkers te hebben voor je video. Je mag nu nog de beste  video ooit hebben, als niemand er op klikt en hij nooit bekeken wordt sta je nergens. Binnen één kanaal is het aangeraden zeer gelijkaardige thumbnails te maken, zeker wanneer het dezelfde types video betreft. Dit geeft een rustig en aangenaam overzicht van de video's en schept een verwachting bij de kijker. Als bonus bieden we bij elke video een thumbnail aan.

Vraag nu een gratis offerte aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down